Netflix Yokken Ne Yapıyorduk?

Ocak 19, 2022
202
Views

Ezel’den sonra Türk dizisi takip edemiyorum. Biraz İstanbullu Gelin’e sempati duymuştum. Özcan Deniz’in son iyi rolü müydü acaba? Adam kayboldu gitti. Şu aralar denk geldikçe saç-takı-kıyafet-mekan konularında gözüm gönlüm açılsın diye Evlilik Hakkında Her Şey’e bakıyorum.

Netflix’de ise seçenekler sonsuz gibi görünüyor. Son günlerde tükettiklerimden birkaçı aşağıda.

HBO dizisi, Google’a yazıp izledim. Çok beğendim. Tam benlik bir iş olmuş.

Genelde ilk on yapım arasından seçip izliyorum pek çok insan gibi. Binlerce kişi elimizde kumandalar ekrana yeni bir şey düşse diye bekliyoruz değil mi? İyi-kötü fark etmiyor, en son çıkanlar genellikle ilk onda oluyor. Pervasız misal, çok da matah bir film değildi ama izledim. Esas oğlan bir yerden tanıdık geliyordu, Bold Type’daki taş adammış ya o! Vallahi bu online platformlar sayesinde kıyıda köşede yakışıklı adam, güzel kız kalmayacak, zaten şu Reels vb şeylere bakınca her defasında şok geçiriyorum. Yaşlısı, genci, güzeli, çirkini herkes video çekmenin derdine düşmüş. Andy Warhol’un meşhur öngörüsü gerçek oldu; 15 dakikalığına meşhur olmayan kalmadı.

İki yıl önce pandemi başladığında korkudan ve kısıtlamalardan sebep evlerimize kapanmıştık. Şimdilerde pahalılık belimizi büküyor. Evde durunca seçenekler belli. Ya ev işi ya kitap ya Netflix-TV. Biraz ondan biraz bundan günleri tüketiyoruz. Ocak geldi geçiyor. Zaman her gün biraz daha hızlanıyor.

Siz neler izliyorsunuz? Mutlaka izlenmeli dediğiniz yapımlar var mı? Yoksa hala Netflix aboneliği olmayan o istisnalardan mısınız?

Kategori:
Günlük · Sinema

TÜM YORUMLAR

  • Ne güzel demişsiniz aslında.
    Ben de bu aralar dizilere sardım. Outlander dizisnin sonlarına geldim. Beğenerek izliyorum. Damızlık Kızın Öyküsü dizisi de öyle.
    Zaman Çarkı ve Dune dizilerini de bitirdik. Bir de Witcher izliyoruz ilgi ile.
    Selamlar, 🙂

    gülşah Ocak 20, 2022 12:04 am Yanıtla
    • Outlander çok yavaş geldi 1-2 bölüm sonra bıraktım:)

      After Life finali ile gönlümü fethetti tavsiye ederim.

      Dün Dead To Me isimli bir diziye başladım, akıcı, hoşuma gitti.

      Aydınlık Yüz Ocak 25, 2022 11:46 am Yanıtla
  • Netflix yokken Cine5 vardı. Kablo tv popülerdi. Her zaman zamanın ruhunu değiştiren bir şey vardı ve olmaya da devam edecek. Mesela ben Parliament sinema kulübünün filmlerine bayılırdım.

    Bu aralar After Life dizisine daldım. 3. sezon 2. bölümü bekliyorum.

    Hızlı Yazar Ocak 29, 2022 11:09 pm Yanıtla
    • Bakalım ne düşüneceksiniz bitirince?
      Elbette her zaman bir şeyler vardı da bu kadar çok seçenek yoktu sanki..Az çok hepimiz aynı şeyleri izliyorduk, şimdi netflix bana beğeneceğim şeyler öneriyor yoksa seçme kısmında takılıp kalıyorum. Sizin var mı ”Mutlaka izlenmeli” listeniz?

      Aydınlık Yüz Şubat 7, 2022 3:55 pm Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir